Ki készítse el a weboldalt?

Ha már eldöntötte, hogy szeretne cége számára weboldalt, akkor megtette az első lépést azért, hogy a cég még sikeresebb legyen. Viszont van egy tényező, amely ezt döntően befolyásolja, méghozzá az, hogy kivel készítteti el a weboldalt.

Ugyanis ha rosszul dönt, akkor nem hogy jó irányba terelné cégét, hanem egyenesen a szakadék szélére állítja! Egy rosszul elkészített weboldal képes tönkretenni az egész cég megítélését!

Gondoljon csak bele! Ha egy potenciális vásárló felkeresi weboldalát, azonnal kialakul benne egy vélemény a cégről – a honlap kinézete, működőképessége, tartalma, stb. alapján! Ha egy nem megfelelő emberrel készíttetjük el a honlapot, potenciális érdeklődőket veszíthetünk el! Ez nem megengedhető, hiszen a konkurencia csakis erre vár – arra, hogy mi hibázzunk!

Kivel érdemes elkészíttetni a weboldalt

 

Számos lehetőség áll a rendelkezésünkre, ha szeretnénk honlapot készíttetni:

  • egy kolléga,
  • egy ismerős,
  • vagy éppen egy diák, aki még csak az alapokat tanulja.

Bármelyik csábító lehet, hiszen legtöbbször a cég tulajdonosa az ár alapján dönt.

Általában a honlapkészítő felkészültsége csupán másodlagos szempont. Ezért is hoznak gyakran rossz döntést a cégtulajdonosok, hiszen ez nem jó taktika! Ez sok esetben azért történik meg, mert nem akarnak egy bizonyos összegnél többet költeni.

Pedig manapság már nem kerül horribilis összegbe egy honlap elkészítése, sőt, ez az összeg hamarabb megtérül, mint gondolná! Létezik honlapkészítő megoldásunk már 30.000 Ft + Áfa éves díjért is. De ha Ön teljesen egyedi megjelenést szeretne, akkor 80-100 ezer Ft + Áfa befektetéssel érdemes számolnia.

Érdemes tehát átgondolni a lehetőségeket és mérlegelni az itt leírtak alapján. Ha Ön sem szeretné cége sikerének az útjába állni, akkor válasszon szakembert a honlap elkészítéséhez!

 

Itt az idő a cselekvésre! Ne várjon tovább!