Hogyan nézzen ki a weboldal

Tény, hogy amikor valaki felkeresi weboldalunkat, akkor már pár másodperc elteltével véleményt formál nem csak honlapunkról, hanem egész cégünkről! Hiszen a látogató párhuzamot von a cégünk és a megjelenő weboldal között. Az oldal minket, az egész céget tükrözi, ezért úgy kell elkészíteni, hogy a potenciális vásárlóban egy pozitív kép alakuljon ki!

Hogyan nézzen ki a weboldal?

Biztosan keresett már fel Ön is olyan portált, ahol talán elidőzött pár másodpercet, de aztán tovább is kattintott és meg sem állt a konkurenciáig. Emlékezzen vissza, hogy mik is késztették erre!

  • Talán egy átláthatatlan honlap?
  • Esetleg a lassú betöltés?
  • Olvashatatlan betűtípus?
  • Reklámok?
  • Idegesítő háttérzene?
  • És még folytathatnánk a felsorolást.

A legfontosabb egy weboldalnál, hogy maradásra ösztönözze a látogatót, ezért kerüljük el az alapvető hibákat!

Törekedjünk arra, hogy oldalunk informatív és átlátható legyen, hogy a látogató megtalálja azt, amiért felkereste oldalunkat – legyen az egy termék, szolgáltatás, vagy éppen csak adatok a cégről. És ha már itt tartunk! Lehet, hogy csábító az Ön számára az, hogy cégét amennyire csak lehet, bemutassa – ám ne erre fektesse a hangsúlyt! Valószínűleg a látogató, aki felkereste honlapunkat, nem ezért tette!

Az oldalon a hangsúly mindig a termékeken és szolgáltatásokon legyen, melyek megoldást nyújthatnak a vevő számára. A cég bemutatására alkalmas lehet egy külön menüpont, ahol az érdeklődők megtalálják a számukra fontos adatokat.

Tehát azzal, hogy egy igényes és megoldásokat nyújtó honlapot hozunk létre, elérjük, hogy az első pár másodpercben egy pozitív kép alakuljon ki a látogatóban, és ezzel elkerüljük, hogy végül a konkurencia weboldalán keresse problémáira a megoldásokat.

 

Itt az idő a cselekvésre! Ne várjon tovább!