Ingyen tárhely

Lehet, hogy csábító gondolat igénybe venni egy ingyenes tárhelyet, mi mégis azt mondjuk, hogy ne válassza ezt a megoldást!

Hogy miért?

  • Először is, valójában soha semmi nem ingyenes, amit így hirdetnek! Ha nem is konkrétan pénzben fizetünk érte, akkor is meg van az ára! Jelen esetben a számtalan reklám, melyet az oldalon elhelyeznek, ami akár kárunkra is válhat! De ez csak az egyik hátulütője a dolognak.
  • Folytassuk rögtön azzal, ami az Ön és cége szempontjából a leglényegesebb: mit árul el egy ingyenes honlap Önről és a cégéről? Valószínűleg nem fog túl jó benyomást kelteni a látogatóban, ha ingyenes szolgáltatást választ – és tudjuk, hogy mennyire fontos az első benyomás! Ilyen esetben az első gondolat az, hogy mennyire tekinthető komolynak az a cég, aki nem hajlandó évi néhány ezer forintot fizetni az internetes megjelenésért!

Ingyenes tárhely

  • A másik nagy probléma az ingyenes szolgáltatásokkal, hogy az aldomain és a tárhely felett nem Ön rendelkezik, vagyis ki van szolgáltatva az üzemeltetőnek. Amint megszűnik a szolgáltató, az Ön munkája és pénze is kárba vész, amit a weboldalra áldozott
  • Egy weboldalnak a nap 24 órájában elérhetőnek és gyorsnak kell lennie. Sajnos ebben sem lehetünk biztosak, ha ingyenes szolgáltatót választunk. És máris felmerül a kérdés, hogy mi történik, ha nem elég gyors honlapunk, esetleg nem elérhető? A látogató valószínűleg nem vár arra, hogy a weboldal betöltődjön, hiszen Ő azonnal megoldásokat akar a problémáira! Így a mi oldalunkat bezárja, a konkurens cégét pedig megnyitja – aki meg sem próbálkozik az ingyenes lehetőséggel, mert tisztában van a hátrányaival! Máris elvesztettünk egy potenciális vásárlót – 1:0 a konkurencia javára!

Ugye Önnek is fontosak az ügyfelei? Akkor felejtse el az ingyenes szolgáltatásokat és keresse a megbízható szolgáltatókat!

 

Itt az idő a cselekvésre! Ne várjon tovább!