Honlapkészítés árak

Mivel mindenki pénzből él, éppen ezért fontos, hogy mennyit adunk ki egy weboldalért. Olyan ez, mint amikor az ember egy autót szeretne vásárolni, és bemegy a kereskedésbe. Ekkor (jobb esetben) odalép Önhöz az értékesítő, és megkérdezi, hogy milyen autóra van szüksége, mire szeretné használni, milyen extrákat szeretne bele.

Így van ez a honlapkészítés területén is. Látnunk kell, hogy Ön mit szeretne, mi a célja a weboldallal? Cégismertetés, termékek, szolgáltatások népszerűsítése, eladásösztönzés, értékesítés, stb…
Ha ezek az információk rendelkezésre állnak, szakembereink elkészítik az Ön igényeire szabott árajánlatot.  Cégünk alapvető filozófiája az, hogy a lehető legtöbbet nyújtsuk, megfizethető áron!

Honlapkészítő árak – mennyi az annyi?

Szeretnénk korrekten tájékoztatni, így leírjuk, hogy a milyen költségekkel kell számolni a honlapkészítő munka során, milyen elemekből tevődik össze egy honlap ára.

Egy alap, de igényes céges oldal költsége:

  1. Domain név (www.valami.hu) költsége: 3.000 – 5.000 Ft / év
  2. Tárhely költsége: 10.000 – 20.000 Ft / év 
  3. Programozó, grafikus költsége (feladattól függően): 300.000 – 400.000 Ft-tól

Összességében elmondható, hogyha Ön egy professzionálisan kivitelezett jól működő alap weboldalt szeretne, akkor kb. 300.000-400.000 Ft egyszeri befektetéssel kell számolnia, és évi kb. 15.000 Ft a domain és tárhely fenntartása. (Pontos összeget természetesen csak az adott feladat ismeretében tudunk mondani. Ajánlatkérés itt)

Tudatosan írtunk befektetést, hiszen ezt nem költségként kell kezelni. Hogy miért? Azért, mert aki megtalálja Önt az Interneten, weboldaláról fog tájékozódni, innen szerzi az első benyomásokat Önről és cégéről.

Nos, akkor hogyan tovább? Biztos, hogy az Ön igényeire is találunk megoldást!