Ki készítse el a weboldalt?

Ha már eldöntötte, hogy szeretne cége számára weboldalt, akkor megtette az első lépést azért, hogy a cég még sikeresebb legyen. Viszont van egy tényező, amely ezt döntően befolyásolja, méghozzá az, hogy kivel készítteti el a weboldalt.

Ugyanis ha rosszul dönt, akkor nem hogy jó irányba terelné cégét, hanem egyenesen a szakadék szélére állítja! Egy rosszul elkészített weboldal képes tönkretenni az egész cég megítélését!

Gondoljon csak bele! Ha egy potenciális vásárló felkeresi weboldalát, azonnal kialakul benne egy vélemény a cégről – a honlap kinézete, működőképessége, tartalma, stb. alapján! Ha egy nem megfelelő emberrel készíttetjük el a honlapot, potenciális érdeklődőket veszíthetünk el! Ez nem megengedhető, hiszen a konkurencia csakis erre vár – arra, hogy mi hibázzunk!

Kivel érdemes elkészíttetni a weboldalt

 

Számos lehetőség áll a rendelkezésünkre, ha szeretnénk honlapot készíttetni:

  • egy kolléga,
  • egy ismerős,
  • vagy éppen egy diák, aki még csak az alapokat tanulja.

Bármelyik csábító lehet, hiszen legtöbbször a cég tulajdonosa az ár alapján dönt.

Általában a honlapkészítő felkészültsége csupán másodlagos szempont. Ezért is hoznak gyakran rossz döntést a cégtulajdonosok, hiszen ez nem jó taktika! Ez sok esetben azért történik meg, mert nem akarnak egy bizonyos összegnél többet költeni.

Pedig manapság már nem kerül horribilis összegbe egy honlap elkészítése, sőt, ez az összeg hamarabb megtérül, mint gondolná! Létezik honlapkészítő megoldásunk már 30.000 Ft + Áfa éves díjért is. De ha Ön teljesen egyedi megjelenést szeretne, akkor 80-100 ezer Ft + Áfa befektetéssel érdemes számolnia.

Érdemes tehát átgondolni a lehetőségeket és mérlegelni az itt leírtak alapján. Ha Ön sem szeretné cége sikerének az útjába állni, akkor válasszon szakembert a honlap elkészítéséhez!

 

Itt az idő a cselekvésre! Ne várjon tovább!

 

További információt szeretne?

Töltse le “Tanácsok Honlapkészítéshez” című ingyenes tanulmányunkat!
Nincs regisztráció, nem kell megadnia e-mail címét, csupán kattintson a képre!

 

letöltés…


Honlapkészítő Blog

A megfelelő domain név kiválasztása

Miután megvan a megfelelő honlapkészítő, ismét fontos döntést kell meghoznunk – el kell döntenünk, hogy milyen címen lesz megtalálható oldalunk, vagyis domain nevet kell választanunk (www.valami.hu). Természetesen egy megfelelő  szakembereink ebben is segítséget tud nyújtani Önnek, hiszen ez is a

Mit bír el egy e-mail? Hol az etikusság határa?

Bármilyen terméket vagy szolgáltatást is kínálunk, az egyik legfontosabb dolog, a megfelelő reklámkampány lefolytatása, hiszen csak ez garantálhatja cégünk sikerességét. A reklám „hadjáratnak” igen sok fajtáját ismerjük – AdWords hirdetések, Facebook, e-mail, szórólapok, TV és rádiós reklámok.   Mindenki maga dönti el,

Valentin nap – egy kicsit másként

Pár nap és elérkezik február 14-e, a Valentin nap. Általában már hetekkel a szerelmesek ünnepe előtt elkezd mindenki azon gondolkodni, hogy mivel is lephetné meg párját. Szóba jöhetnek a már sablonos ajándékok, amelyek ugyan szépek, kedvesek, de csak dekoratív célokat szolgálnak

5 tipp a megfelelő honlaphoz

Egy weboldallal ma már minden cégnek rendelkeznie kell – ez szinte már elvárás. Egy jól elkészített honlappal, Ön és vállalkozása számos előnyre tehet szert. A hangsúly pedig ebben az esetben a „JÓL” szón van – hiszen hiába készített honlapot cége