Bemutatkozó honlapok készítése

A mai világban, ha valaki szeretne megtudni valamit egy cégről, akkor első dolga, hogy rákeres az interneten, ezért az internetes jelenlét egy cég számára elengedhetetlen.

Miért ne használná ki Ön is ezt a lehetőséget, aminek a segítségével még több üzletet köthet meg?

A bemutatkozó honlap lehetőséget kínál arra, hogy cége jelen legyen a világhálón, így bárki számára megismerhető és elérhető legyen. Ebben az esetben a célunk az, hogy minél többet megtudhasson az érdeklődő cégünkről. Minden weboldalnál, így egy bemutatkozó honlapnál sem tanácsos ingyenes szolgáltatót választani – legyen szó tárhelyről, aldomainről vagy honlapról.

Mindig gondoljuk végig a látogató szemszögéből, hogy mit üzen ez rólunk. Bizalmat kell ébresztenünk a vásárlókban cégünk iránt, és ezt ingyenes szolgáltatásokkal nem érhetjük el.

bemutatkozó honlap készítés
Egy bemutatkozó honlap lehetőséget ad arra, hogy részletesebben bemutassuk cégünket – mikor alakult, milyen céllal, mi a fő tevékenységi köre. A legfőbb célja a honlapnak, hogy meggyőzzük az érdeklődőket, hogy nálunk megoldásokat találhat a problémáira, és hogy minket kell választania a konkurencia helyett.

Egy ilyen bemutatkozó honlapnál sem hanyagolhatjuk el a kinézetet, a megjelenést. Ne feledjük, hogy a látogatóban pár másodperc alapján kialakul egy vélemény! Ezért nem mindegy, hogyan is néz ki honlapunk.

Maradásra kell ösztönöznünk a látogatókat és meg kell győznünk őket, hogy ne kattintsanak át a konkurencia oldalára. Ezért kerüljük el az olyan hibákat, mint például a felugró ablakok, a háttérzene, vagy például a zűrzavaros honlap! Legyen informatív és átlátható bemutatkozó honlapunk!

Soha ne akarjunk spórolni a weboldal elkészítésén, hiszen többet bukhatunk egy rosszul elkészített és felépített honlapon, mint amennyibe egy megfelelő weboldal került volna!

 

További információt szeretne?

Töltse le “Tanácsok Honlapkészítéshez” című ingyenes tanulmányunkat!
Nincs regisztráció, nem kell megadnia e-mail címét, csupán kattintson a képre!

 

letöltés…


Honlapkészítő Blog

A megfelelő domain név kiválasztása

Miután megvan a megfelelő honlapkészítő, ismét fontos döntést kell meghoznunk – el kell döntenünk, hogy milyen címen lesz megtalálható oldalunk, vagyis domain nevet kell választanunk (www.valami.hu). Természetesen egy megfelelő  szakembereink ebben is segítséget tud nyújtani Önnek, hiszen ez is a

Mit bír el egy e-mail? Hol az etikusság határa?

Bármilyen terméket vagy szolgáltatást is kínálunk, az egyik legfontosabb dolog, a megfelelő reklámkampány lefolytatása, hiszen csak ez garantálhatja cégünk sikerességét. A reklám „hadjáratnak” igen sok fajtáját ismerjük – AdWords hirdetések, Facebook, e-mail, szórólapok, TV és rádiós reklámok.   Mindenki maga dönti el,

Valentin nap – egy kicsit másként

Pár nap és elérkezik február 14-e, a Valentin nap. Általában már hetekkel a szerelmesek ünnepe előtt elkezd mindenki azon gondolkodni, hogy mivel is lephetné meg párját. Szóba jöhetnek a már sablonos ajándékok, amelyek ugyan szépek, kedvesek, de csak dekoratív célokat szolgálnak

5 tipp a megfelelő honlaphoz

Egy weboldallal ma már minden cégnek rendelkeznie kell – ez szinte már elvárás. Egy jól elkészített honlappal, Ön és vállalkozása számos előnyre tehet szert. A hangsúly pedig ebben az esetben a „JÓL” szón van – hiszen hiába készített honlapot cége