Töltse le "Tanácsok Honlapkészítéshez" című ingyenes tanulmányunkat!

Nincs regisztráció, nem kell megadnia e-mail címét, csupán kattintson a képre.

Töltse le "Tanácsok Honlapkészítéshez" tanulmányunkat!
Letöltés...


HONLAPKÉSZÍTŐ REFERENCIÁK:

Weboldalkészítő rendszer referenciák
(olcsó weboldal):

Honlapkészítés árak

 

Mivel mindenki pénzből él, éppen ezért fontos, hogy mennyit adunk ki egy weboldalért. Olyan ez, mint amikor az ember egy autót szeretne vásárolni, és bemegy a kereskedésbe. Ekkor (jobb esetben) odalép Önhöz az értékesítő, és megkérdezi, hogy milyen autóra van szüksége, mire szeretné használni, milyen extrákat szeretne bele.

Honlapkészítés árak


Így van ez a honlapkészítés területén is. Látnunk kell, hogy Ön mit szeretne, mi a célja a weboldallal? Cégismertetés, termékek, szolgáltatások népszerűsítése, eladásösztönzés, értékesítés, stb...

Ha ezek az információk rendelkezésre állnak, szakembereink elkészítik az Ön igényeire szabott árajánlatot.  Cégünk alapvető filozófiája az, hogy a lehető legtöbbet nyújtsuk, megfizethető áron!Honlapkészítő árak - mennyi az annyi?

Szeretnénk korrekten tájékoztatni, így leírjuk, hogy a milyen költségekkel kell számolni a honlapkészítő munka során, milyen elemekből tevődik össze egy honlap ára.

Egy alap, de igényes céges oldal költsége:
  1. Domain név (www.valami.hu) költsége: 3.000-5.000 Ft / év
  2. Tárhely költsége: 5.000-15.000 Ft / év 
  3. Programozó, grafikus költsége: 70.000-100.000 Ft
Összességében elmondható, hogyha Ön egy professzionálisan kivitelezett jól működő weboldalt szeretne, akkor 80.000-110.000 Ft egyszeri befektetéssel kell számolnia, és évi kb. 15.000 Ft a domain és tárhely fenntartása. (Pontos összeget természetesen csak az adott feladat ismeretében tudunk mondani. Ajánlatkérés itt)

Tudatosan írtunk befektetést, hiszen ezt nem költségként kell kezelni. Hogy miért? Azért, mert aki megtalálja Önt az Interneten, weboldaláról fog tájékozódni, innen szerzi az első benyomásokat Önről és cégéről.Weboldal készítés alacsony költségvetésű cégek számára

Gondoltunk azonban azokra a cégekre, vállalkozókra, akik nem tudnak, vagy nem akarnak ennyi összeget egyben kifizetni. Készítettünk egy honlapkészítő keretrendszert, melyben előre leprogramoztunk néhány funkciót.

Ezáltal formailag kötöttebbek vagyunk, és kevesebb lehetőség adódik a különféle egyedi igények megvalósítására, viszont sokkal gyorsabban és olcsóbban tudunk céges weboldalakat létrehozni.


Weboldal elkészítése honlapkészítő rendszerünkkel:

  1. A honlap elkészítését szakembereink (fejléc elkészítése, menüpontok beillesztése, tartalom feltöltése) INGYENESEN elvégzik.
  2. Önnek fizetnie csak a fenntartásért kell, ez évente 29.990 Ft befektetéssel jár, mindaddig, amíg a weboldalt fenn kívánja tartani.
Itt tehát már nem kell egyéb díjat fizetnie, a 29.990 Ft tartalmazza a domain nevet, tárhelyet, a honlapkészítő rendszer használti díját, egyszóval mindent. Ja, és az elkészült honlapot Ön tudja szerkeszteni egy admin felületen.


Nos, akkor hogyan tovább? Biztos, hogy az Ön igényeire is találunk megoldást!