Töltse le "Tanácsok Honlapkészítéshez" című ingyenes tanulmányunkat!

Nincs regisztráció, nem kell megadnia e-mail címét, csupán kattintson a képre.

Töltse le "Tanácsok Honlapkészítéshez" tanulmányunkat!
Letöltés...


HONLAPKÉSZÍTŐ REFERENCIÁK:

Weboldalkészítő rendszer referenciák
(olcsó weboldal):

Van már weboldala, de módosítani szeretné?

weboldal felújítás, honlap felújítás
Esetleg teljesen újat szeretne?


Rengeteg cégvezetővel előfordul, hogy aki régi weboldalát készítette, nem elérhető:
  • Lehet, hogy megváltozott a telefonszáma,
  • vagy elköltözött,
  • esetleg kiment külföldre,
  • de az is előfordulhat, hogy már nem is foglalkozik weboldal készítéssel.

Biztos lehet benne, hogy az elmúlt több, mint 10 év során, melyet ebben a szakmában töltöttünk, sok mindennel találkoztunk már.

Volt, hogy más "szakik" által összedobott weboldallal kerestek bennünket, de olyan ügyfelünk is van, aki csak meglévő weboldalát akarta modernebbre, frissebbre lecserélni.


Mi a teendő, ha meglévő weboldalát módosítani szeretné?

Azt javasoljuk, vegye fel velünk a kapcsolatot, és írja meg, mit szeretne (pl. a dizájnt módosítani, tartalmat feltölteni, új menüponot feltenni az oldalra, stb).

Szakembereink átnézik a meglévő weboldalt, ezek után árajánlatot teszünk annak módosítására. A probléma akkor van, ha nincsenek meg a weboldal hozzáféréséhez szükséges információk, vagy a weboldal szakmai szempontból a minimális szint alatt van.

Ilyen esetekben új weboldal elkészítését javasoljuk ügyfeleink számára, hiszen tudjuk azt, hogy az oldal látogatója első benyomását a weboldalon alakítja ki egy vállalkozásról. Mivel léteznek erre költségkímélő megoldások is (már 30.000 Ft körüli árszinten is), mindenképp kattintson ide és vegye fel velünk a kapcsolatot! Egy próbát mindenképp megér!Ha tényleg csak "ráncfelvarrás"...

Előfordulhat olyan is, amikor az Ön meglévő weboldalán csupán némi változtatásra van szükség. Amikor egy honlap technikailag kifogástalan, és tényleg csak a külső megjelenés szorul egy kis módosításra, esetleg tartalmi feltöltés szükséges, abban is tudunk segíteni.

Kattintson ide és vegye fel velünk a kapcsolatot, szakembereink készséggel állnak rendelkezésére.