Regisztráció
Az alábbi adatok megadásával regisztrál olcsó weboldal szolgáltatásunkra. Csupán évi 29.990 Ft összeget számlázunk weboldala fenntartásáért.

Kérjük, hogy minden adatot adjon meg, írja be a betűvel leírt számot a keretbe (biztonsági ellenőrzés) és pipálja ki, ha elolvasta és egyetért a Regisztrációs feltételekkel. Az adatok megadása után küldünk egy e-mailt, benne az aktiváló linkkel.
Email cím *
Kérem adja meg e-mail címét!
Fontos, hogy működő címet adjon meg, mert a rendszer erre a címre küldi ki az aktiváló kódot.
Ezzel az e-mail címmel és jelszavával tud majd belépni.
Jelszó *
Kérem adjon meg egy jelszót!
Ezzel fog tudni a későbbiekben belépni.
Jelszó megint *
Kérem adja meg újra a jelszót!
Név *
Kérem adja meg a nevét!
Ajánlói kód:
Ha Önnek ajánlotta valaki rendszerünket, kérjük írja be a névjegyen szereplő ajánlói kódot. Ha ilyen nincs, nem kell beírnia semmit.
Ha itt már szerepel egy kód, nem kell semmit sem tennie.
Számlázási név
Kérem írja be a számlázási nevet!
Erre a névre állítjuk ki a számlát.
Számlázási cím
Kérem írja be a számlázási címet!
Ez a cím fog a számlán szerepelni.
Postázási adatok megegyeznek a számlázási adatokkal
Ha a számlázási adatok megegyeznek a postázási adatokkal, kérem pipálja ki a négyzetet, és a rendszer automatikusan bemásolja az adatokat, így Önnek nem kell azokat újra beírnia.
Postázási név
Kérem írja be a postázási nevet!
Ide küldjük a számlát.
Postázási cím
Kérem írja be a postázási címet!
Ide küldjük a számlát.
Telefonszám
Ha megadja telefonszámát, kollégáink könnyebben kapcsolatba tudnak lépni Önnel.

Kérem írja be az itt olvasható betűvel írt számot számmal!       kilencven      
Bizontsági kód

A regisztrációs feltételeket megismertem és magamra nézve kötelezően elfogadom.


* Kötelező mező.
Regisztrációs feltételek
(ÁSZF)

Ön regisztrációjával automatikusan elfogadja jelen Szabályzatot, illetve magára nézve kötelezőnek ismeri el.
Kérjük, hogy amennyiben az ebben foglaltakkal nem ért egyet, ne regisztráljon!

A Weboldalam.com rendszerével éves díjfizetés ellenében az Ön weboldalát publikáljuk az Interneten, az Ön által megküldött tartalommal, amihez egyértelmű hozzájárulását adja.

A rendszer éves díja tartalmazza:
 • 1 db .hu domain név,
 • 100 Mb reklámmentes tárhely
 • 1 db e-mail cím
 • A honlapkészítő rendszer (weboldalam.com) használata.

Egyéb funkciók - amelyek benne vannak az éves díjban:
 • Képgaléria (képek tölthetők fel, galériákba kategorizálva)
 • Vendégkönyv (a látogatók bejegyzéseket írhatnak a vendégkönyve, adminisztrátor moderálhatja)
 • Kapcsolat modul (a látogatók felvehetik a kapcsolatot az oldal tulajdonosával)
 • Oldalajánló (a látogatók ismerősüknek tudják ajánlani oldalát)
 • Űrlap szerkesztő (egyszerűbb kérdőív, vagy megrendelő szerkeszthető a weboldalra)
 • Egyszerű hírlevél küldő (feliratkozott olvasók számára hírlevelek küldése)
 • Hírek modul (vállalkozással kapcsolatos hírek, akciók közzétehetők a weboldalon)
 • Védett tartalom (jelszó ellenében megtekinthető oldalak)
 • Szavazás kezelő (a látogatók véleménye kérhető szavazás formában)

Az éves díj nem tartalmaz egyéb extra szolgáltatást (pl. linképítés, keresőregisztráció, keresőoptimalizálás, szövegírás, fordítás, marketing, tanácsadás, stb). Ezen extra szolgáltatásokat -külön díjfizetés ellenében- szakcégektől, vagy a weboldalam.com partnereitől is igénybe veheti.

A Weboldalam.com szolgáltatása díjfizetés után vehető igénybe (Aktuális ár: http://weboldalam.com/index.php?menu=1). A Weboldalam.com üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy a weboldalkészítő szolgáltatást akciós áron értékesítse (pl. 2 éves szolgáltatás 1 év áráért).

A regisztráció a regisztrációs űrlap kitöltésével valósul meg. A regisztráció után az űrlapon megjelölt e-mail címre aktiváló e-mailt küldünk egy hivatkozással, melynek megnyitásával lehet élesíteni a regisztrációs kérelmet.
Amennyiben ez 24 órán belül nem történik meg (pl. hibás a megadott e-mail cím) a kérelem törlődik rendszerünkből.

FONTOS, hogy amennyiben a megadott e-mail cím megváltozik, azt mihamarabb jelezze felénk, mivel az összes kommunikáció (jelszó elfelejtése, előfizetői adatok, egyéb közlemények) ezen az e-mail címen zajlik.

Felhasználó kijelenti az alábbiakat:
 • Kijelenti, hogy az összes információért (adat, szöveg, kép, grafika, stb.) amit elhelyez honlapján, csak és kizárólag Ő a felelős.
 • Kijelenti, hogy honlapján nem helyez el a hatályos jogszabályokba, vagy a jó erkölcsbe ütköző tartalmat.
 • Kijelenti, hogy az általa feltöltött adatokért teljes büntetőjogi felelősséggel tartozik, az ebből származó esetleges jogi következményekért a Weboldalam.com üzemeltetőjét semmiféle felelősség nem terheli.

Az elkészített honlapokon Tilos, és a Szolgáltatás felfüggesztését, vagy megszüntetését vonja maga után:
 • erotikus tartalmat elhelyezni
 • szerzői joggal védett tartalmat megjelentetni (pl. un. warez, hacker tartalom, mp3-, film letöltés stb)
 • scriptekkel túlterhelni az oldalt, vagy olyan scriptet futtatni mely indokolatlanul lassítja a látogató böngészőjét, vagy számítógépét
 • jogszabályokba ütköző, trágár, sértő, gyűlöletkeltő vagy félrevezető információt közölni
 • más weboldalak jogvédett tartalmainak másolása

Felelősség kizárása
A Weboldalam.com a felhasználónak csak szoftverhasználatot és tárhely használatot biztosít, nem ellenőriz és nem keres olyan tényeket, melyek a felhasználók oldalain jogszabályok megszegésére utalnak.
A készített oldalak tartalmát tekintve a jogszabályok betartása a felhasználók felelőssége. A Szolgáltatás keretein belül közzétett tartalomért, vagy az az által okozott kárért egyedül a felhasználók vállalják a felelősséget.
Az információs rendszerek biztonságát sértő magatartásokkal okozott, vagy azokkal összefüggésben keletkezett károkért kizárólag az ilyen magatartások megvalósítója a felelős, ezért a Weboldalam.com a felelősségét kizárja.
A Szolgáltató jogosult minden olyan információ vagy adat törlésére vagy módosítására, amely a hatályos jogszabályokba vagy a jelen Szabályzatba ütközik.

Garancia kizárása
A Weboldalam.com a szolgáltatást az adott állapotban nyújtja, melyet felhasználók előzetes információk (amelyek www.weboldalam.com oldalon és ezen ÁSZF-ben találhatók) megismerése és díjfizetés után vesznek használatba. Ezért kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásunkat, ha ezekkel tisztában van. 
A Weboldalam.com üzemeltetője mindent megtesz a szoftver megbízhatóságáért, hibamentes működéséért, adott célra való alkalmasságáért.
A Weboldalam.com üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal a szolgáltatás működéséből, vagy működésének hiányából (adatvesztés, leállás, elérhetetlenség, a szolgáltatás keretén belül elektronikus formátumban küldött üzenetek megsemmisüléséért, késedelmes megérkezéséért vagy az ezek által okozott károkért) eredő közvetlen vagy közvetett károkért vagy egyéb jogkövetkezményekért, amennyiben ez nem önhibájából következik be (például az Internetes hálózatban keletkezett technikai meghibásodással vagy kimaradással, esetleg tárhely szolgáltatónál fellépő problémák). A Weboldalam.com üzemeltetője nem vállal garanciát az elkészült weboldal keresőkbe történő beindexelésére, megjelenésére. 
Az esetlegesen fellépő egyéb hibákért, ha az bizonyíthatóan a Weboldalam.com üzemeltetője a felelős, az oldal üzemeltetője maximum az aktuálisan befizetett díj mértékéig lehet felelős. Ön tehát regisztrációjával elismeri, hogy nem tarthat igényt semmilyen kártérítésre (pl. elmaradt haszon, stb.) az üzemeltetővel szemben. 

Adatvédelmi nyilatkozat:
A Weboldalam.com üzemeltetője kijelenti, hogy a felhasználók adatait a legnagyobb körültekintéssel kezeli, eleget téve az adatkezelési alapelvek követelményeinek.
Az adatokat harmadik személy számára nem adja ki, kivételt képeznek ez alól azok az esetek melyek a szolgáltatás céljaként az adatok megosztását valósítják meg.
Gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását.
A Weboldalam.com üzemeltetője az adatvédelmi nyilatkozat esetleges változásakor értesíteni fogja a felhasználókat e-mailben (bízva a megadott e-mail cím helyességében) vagy feltünteti a változást a honlapon.

A Weboldalam.com jogi közleménye:
A Weboldalam.com oldalon található tartalmi, technológiai elemek kizárólagos jogtulajdonosa az oldal tulajdonosa. Az oldalakon található elemek másolása, módosítása, utánközlése teljes egészbe, vagy részben is TILOS!

Jelen szabályzat a felhasználók hozzájárulása és értesítése nélkül is megváltozhat, ennek változását oldalunkon minden esetben feltüntetjük. A felhasználók felelőssége, hogy naprakészen ismerjék és betartsák az itt közölt aktuális szabályokat. A szabályzat nem ismerete nem menti fel annak betartása alól.

A weboldalam.com üzemeltetője:
Adómonitor-Tax Kft.
3530 Miskolc, Arany János 11-13.

Elérhetőség:
Általános kérdések:   iroda (kukac) weboldalam.com
Segítségnyújtás:       support (kukac) weboldalam.com
Számlázás:                szamlazas (kukac) weboldalam.com

Érvényes: 2013. noverber 20-tól visszavonásig.